Η Σύμη

 

 

 

Το symitop.gr έχει δημιουργηθεί με την πρόθεση να δώσει πλήρη ενημέρωση και να προωθήσει τη Σύμη. Χρηματοδοτείται από τις κορυφαίες επιχειρήσεις του νησιού και έτσι η ιστοσελίδα πήρε το όνομά της.

Δέκα καλοί λόγοι για την επίσκεψη Σύμη:

1. Τοποθεσία

 Η Σύμη βρίσκεται Νότιο-Ανατολικά του Αιγαίου

Η Σύμη είναι 23 ναυτικά μίλια από το νησί της Ρόδου και είναι ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Και για όσους προτιμούν την ποιότητα από την ποσότητα, την προσωπική του τουρισμού από το μαζικό τουρισμό, έρχονται στο νησί της Σύμης για να ξεφύγουν από το θόρυβο της Ρόδου, με πολλά καθημερινά δρομολόγια διαθέσιμο – ειδικά κατά τη θερινή περίοδο. Από την Αθήνα θα χρειαστείτε μόνο 45 λεπτά για να φτάσει το αεροδρόμιο της Ρόδου, με καθημερινά δρομολόγια και χάρτες σε όλη την καλοκαιρινή περίοδο. Από την Αθήνα το λιμάνι του Πειραιά κάθε μέρα υπάρχουν Fast Ferries απευθείας σε Ρόδο και 1 ή 2 φορές την εβδομάδα απευθείας ΣΥΜΗ σε όλα τα μικρά νησιά. Υπάρχουν, επίσης, ένας πολύ μεγάλος αριθμός των απευθείας φτηνές πτήσεις και τσάρτερ για τη Ρόδο από όλη την Ευρώπη. Επιπλέον, ακόμη και το χειμώνα θα βρείτε ακόμα πτήσεις τσάρτερ από άλλες χώρες, κυρίως από την Ιταλία. Αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους όπως η Ryanair είναι ήδη στο παιχνίδι

Η Σύμη είναι πολύ κοντά στην ακτή της Τουρκίας

Όντας μόλις 6 μίλια από την Τουρκία και στο μεταξύ ένα από τα πιο πολυσύχναστα θαλάσσια περάσματα σε ολόκληρη τη Μεσόγειο, αυτό επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση και πίσω Μαρμαρίς, Gocek και Αττάλειας στη νότια της Τουρκίας και της Αλικαρνασσού, Kushandasi κλπ στο βόρειο τμήμα. ΣΥΜΗ είναι ακριβώς μεταξύ όλων αυτών των προορισμών.

Σε όλες αυτές τις μαρίνες, που είναι το μεγαλύτερο στη Μεσόγειο θάλασσα, υπάρχουν περισσότερα από 10.000 σκάφη (ιστιοφόρα, μηχανοκίνητα σκάφη και mega yachts), ιστιοπλοΐα όλο το χρόνο. Έτσι, από το νότο ο καθένας πηγαίνει στο Βορρά και από βορρά προς νότο. ΣΥΜΗ είναι στη μέση και μόλις 2 μίλια μακριά από την κύρια δίοδο και επειδή Σύμη είναι ένα από τα πιο όμορφα σημεία για να δούμε, σχεδόν κάθε σκάφος όλο το καλοκαίρι κάνει μια στάση στο νησί μας, τουλάχιστον για όλη τη νύχτα.

 Αυτό είναι που κάνει τη Σύμη έναν από τους κορυφαίους προορισμούς VIP σκαφών σήμερα!

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ MUST!

2. Κλίμα

Η Σύμη έχει ένα πολύ ιδιαίτερο κλίμα. Εκτός που βρίσκεται στο South-East απολαμβάνει 300 ημέρες ηλιόλουστες μέρες όλο το χρόνο? Σύμη έχει ένα από τα καλύτερα κλίματα της όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου. Τα περισσότερα από τα νησιά έχουν πολλή υγρασία. Η Σύμη έχει σχεδόν κανένα, διότι το ήμισυ του νησιού είναι ξηρό και βραχώδες, όπου οι άνθρωποι ζουν και το άλλο μισό είναι πολύ πράσινο, όπως η Ελβετία. Πολλοί άνθρωποι έχουν πει για το πώς είχαν καλύτερο ύπνο τους στη ζωή τους, όταν το επισκέφθηκε το νησί μας!

3. Ομορφιά

Αν και ομορφιά σημαίνει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους, οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν ότι όταν είσαι στη Σύμη θα νομίζετε ότι είστε που ζουν σε ένα πορτρέτο και ένα παραμύθι από άλλες εποχές. Με ένα μοναδικό πολύχρωμο και χαρακτηριστική αρχιτεκτονική, εντυπωσιακά φυσικά τοπία, μοναχικούς κολπίσκους, κόλπους, όρμους και νησίδες με πεντακάθαρες θάλασσες. Αυτό που διακρίνει το νησί δεν είναι απλώς την ομορφιά της, αλλά παρθένα ομορφιά της – άγρια ​​και αριστοκρατική την ίδια time.Symi είναι μια ζωγραφική από μόνη της. Υπάρχουν πολλά όμορφα αξιοθέατα. Τα ηλιοβασιλέματα και ανατολές είναι καταπληκτική. Κάποιος πρέπει να κάνει απολύτως το ταξίδι σε όλο το νησί στον Πανορμίτη, είτε με αυτοκίνητο ή μηχανάκι και να απολαύσετε την άγρια ​​φύση και την αλλαγή του φυσικού σκηνές όπως πάτε μέσα από τα βουνά. Πανορμίτης είναι ο πολιούχος του νησιού και είναι στη Σύμη τι Αγία Μαρία της Τήνου είναι τα νησιά των Κυκλάδων. Υπάρχει Ναυτικό Μουσείο Γιαλό και το Αρχαιολογικό και Λαογραφικό Μουσείο στο Χωριό. Κάποιος πρέπει επίσης να λάβει μια βόλτα μέχρι την Καλή Στράτα (Καλό Βήματα) με 400 βήματα που οδηγούν στην Άνω Σύμη (Χωριό). Η Καλή Στράτα ονομάστηκε έτσι γιατί στα παλιά χρόνια μόνο οι ανώτερη τάξη ανθρώπων του νησιού είχαν τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε και για το λόγο αυτό θα δείτε πολλές μεγάλες εντυπωσιακές βίλες. Στο Γιαλό θα βρείτε την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη που έχει ένα καμπαναριό μοναδική στην Ελλάδα, από sculpured πέτρα. Κάποιος μπορεί επίσης να επισκεφθείτε την εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην περιοχή Harani το οποίο έχει υπέροχη θέα. Υπάρχουν 365 εκκλησίες και μοναστήρια στη Σύμη η οποία είναι γνωστή για την καθαριότητα τους από τη σχολαστική φροντίδα λαμβάνεται από τις οικογένειες που φροντίζουν τους όλο το χρόνο around. Η Σύμη είναι επίσης γνωστή για τη μοναδική εξορύσσεται βράχο της. Στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου του Dysalona άνθρωποι έρχονται από όλο τον κόσμο για να ανέβει (περίπου 300 μέτρα). Το «Γραφείο οδηγός του Chamonix Mont Blanc Γαλλία», επισκέπτεται Σύμη πολλές φορές το χρόνο για το λόγο αυτό. Ο βράχος έχει το κόψιμο από το ξίφος του και σύμφωνα με τον μύθο, λέγεται ότι είχε κοπεί από τον Άγιο Γεώργιο τον εαυτό του με το σπαθί του.

4. Ασφάλεια

Σε δύσκολους καιρούς μας, της τρομοκρατίας, της βίας και της εγκληματικότητας, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο ξοδεύουν τεράστια ποσά για την καταπολέμησή τους. Την ασφάλεια μας έχει καταστεί ακόμη πιο σημαντική και σήμερα εκτιμούμε και να εκτιμήσουν περισσότερο από ποτέ. Εμείς δεν θα πάει για τις διακοπές ή να επενδύσουν σε ένα μέρος όπου δεν υπάρχει ο φόβος της βίας, της εγκληματικότητας με τα αδιάκριτα και ενοχλητικά δημοσιογράφους. Μετά από όλα, κανείς δεν θέλει να γίνει ένας κρατούμενος στο δικό τους σπίτι.

Στο τέλος, δεν έχει σημασία πόσα χρήματα έχετε, αν δεν είναι ασφαλές είναι απλά δεν αξίζει τον κόπο.

Ωστόσο, στον τομέα της ασφάλειας Σύμη είναι ενσωματωμένος στο Συμιακό πολιτισμού και οι ίδιοι οι άνθρωποι έχουν την παροχή δια μέσου των αιώνων, ότι έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας τους. Η Σύμη είναι ίσως ένα από τα λίγα μέρη στον κόσμο, ευλογημένη με απόλυτη ασφάλεια. Αυτή είναι η Σύμη μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, μπορείτε να περπατήσετε χωρίς φόβο στους δρόμους, χωρίς να ανησυχείτε για τα ποσοστά της εγκληματικότητας και χωρίς Paparatsies οπουδήποτε για να ταρακουνήσει την προσωπική σας ζωή.

Με απόλυτη βεβαιότητα και τόλμη μπορούμε να δηλώσουμε ότι η Σύμη είναι 100% ασφαλής!

5. Ειρήνη

Περιττό να πούμε ότι, Σύμη είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε το μυαλό σας να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο από τα προβλήματά σας, ο θόρυβος, η κυκλοφορία, η ρύπανση, το άγχος. Στο σύνολο της Σύμης δεν θα βρείτε ένα φανάρι! Δεν υπάρχουν εργοστάσια, δεν υπάρχει τίποτα βιομηχανίες επιφανειακή ή τεχνητά – μόνο τα φυσικά συστατικά του Παραδείσου, όπως ηρεμία, γαλήνη, γαλήνια νερά καταπληκτική ανατολές και ηλιοβασιλέματα και πάνω απ “όλα ζεστοί και πιο φιλόξενους ανθρώπους, όλοι μοιράζονται μια κοινή ειρήνη του μυαλού.

6. Ποιότητα

Επειδή η Σύμη είναι ένα μικρό νησί και δεν έχει αεροδρόμιο ή μεγάλους δρόμους, δεν μπορεί να προσελκύσει σχεδόν οι μεγάλες εταιρείες περιοδεία ή οργανισμούς που προσφέρουν κατά κανόνα μαζικό τουρισμό διακοπών, η οποία τις περισσότερες φορές αυτό που πραγματικά προσφέρουν είναι φτηνός τουρισμός. Η Σύμη είναι σίγουρα «Au de Parfum» όχι «Au de Toilette». Η ποιότητα των ανθρώπων που προσελκύει ανήκει στην ανώτερη μεσαία τάξη, όπως γιατροί, δικηγόροι, ηθοποιοί, ζωγράφοι, αρχιτέκτονες, συγγραφείς και γενικά ανθρώπους του πνεύματος. Οι περισσότεροι από αυτούς έρχονται με εντυπωσιακό πανί ή μηχανοκίνητων σκαφών αναψυχής για να καρπωθούν τα οφέλη από την ναυτική στρατηγική θέση μας.

Η Σύμη είναι συνώνυμο με την ποιότητα των ανθρώπων, της ζωής, των τροφίμων, των θαλασσών και όλοι είναι στην ευχάριστη θέση να αναγνωρίσει ότι:

Η ποιότητα είναι καλύτερη από την ποσότητα

7. Φιλοξενία

Όταν επισκέπτεστε Σύμη που αμέσως εντυπωσίασε με το μοναδικό και αμφιθεατρική φυσικό λιμάνι της, το οποίο περιβάλλεται με τα παραδοσιακά νεοκλασικά σπίτια σε λευκό, μπλε και κίτρινο παστέλ χρώματα. Πάνω απ “όλα αυτό που διακρίνει το νησί είναι η ειρήνη και η ασφάλεια που προσφέρει. Αυτό σημαίνει ότι σε αντίθεση με άλλους τουριστικούς προορισμούς, εδώ μπορείτε να περπατήσετε ήρεμα γύρω στις 3 η ώρα το πρωί, να αφήσει την πόρτα το σπίτι ή το αυτοκίνητό σας ξεκλείδωτο και να είναι απαλλαγμένο από τις ανησυχίες αυτές. Με όλα τα μέσα ένα φιλόξενο και φιλικό νησί που προσελκύει ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των διάσημων προσωπικοτήτων και επισκέπτες υψηλής τέλος τους οποίους προτιμούν να επισκέπτονται incognito.This σας δίνει την ευκαιρία να συμμετέχουν, να αλληλεπιδρούν και να βιώσουν την πνευματική και κατευναστική επίδραση του μαγευτική ατμόσφαιρα της. Εμπιστευθείτε τους Συμιακών σε Συμιακό Paradise τους. Αν θέλετε φιλοξενία, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Εμπιστευθείτε μας και θα αναλάβει την πλήρη ευθύνη για την παροχή εγγυημένη ικανοποίηση και την ειρήνη του μυαλού. Εμπιστευτείτε μας να σας χαλάσει στο παρθένο νησί!

8. Επένδυση

Επένδυση για εμάς σημαίνει ότι ακόμα και στη χειρότερη δυνατή κρίση, θα έχετε μια απόδοση της επένδυσης σας ή τουλάχιστον όταν θέλουν να πουλήσουν την περιουσία σας να είναι σε θέση να πάρετε τα χρήματά σας πίσω. Στη Σύμη, όμως, σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις νέων επενδυτών σε εδάφη ή σε σπίτια κατάφερε να διπλασιαστεί ή να τριπλασιαστεί ακόμη και τα χρήματα τους με ακόμα μεγαλύτερα κέρδη για τις παλιές τους επενδυτές.

Η Σύμη έχει κληρονομήσει ένα εξαιρετικό σπίτι που καλλιεργούνται αρχιτεκτονική. Αυτό το νεοκλασικό αρχιτεκτονική προστατεύεται από την UNESCO, η οποία καθορίζει τον τρόπο ιδιότητες έχει σχεδιαστεί και να οικοδομήσουν κάτω από αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές. Αυτό εξηγεί γιατί Σύμη σπίτια είναι μοναδικά, σαν ζωγραφιά ενός μεγάλου καλλιτέχνη, ή σαν ένα καλό κονιάκ …

Κάθε χρόνο που περνάει γίνεται πιο πολύτιμο. Γίνεται ανεκτίμητο στο χρόνο, σαν ένα πίνακα του PICASSO.

Αν έχουμε να συγκρίνουν τις τιμές των ακινήτων θα πρέπει να το κάνουμε με άλλα παρόμοια μοναδικούς προορισμούς παρόμοια με Σύμη και όχι μόνο κάθε άλλη ιδιοκτησία. Αν το κάνουμε με αυτόν τον τρόπο, η Σύμη είναι πραγματικά εξακολουθεί να είναι πολύ φθηνό και βεβαιωθείτε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα για να αγοράσει ένα ακίνητο. Κάθε χρόνο που περνάει να γίνει ακόμη πιο ακριβά, συν το γεγονός ότι ήδη κάποιες VIP έχει αγοράσει την ιδιοκτησία τους. Μοναδικούς προορισμούς για εμάς είναι άλλα διάσημα προστατευόμενες περιοχές στη Μεσόγειο και δημοφιλή, στην Ελλάδα, στην Ιταλία, στη Γαλλία, την Κροατία, την Ισπανία κλπ. Όλοι γνωρίζουμε πόσο ψηλά οι τιμές είναι σε Μύκονο, Σαντορίνη, Πάτμο, ή CAPRI στην Ιταλία, Ποζιτάνο, Costa Amalfitana, ή Νότια Γαλλία ή το Μαυροβούνιο, κλπ.

Και φυσικά, δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το κόστος ενός σπιτιού στη Ρόδο, ή άλλη πόλη ή ένα άλλο μεγάλο νησί με ένα σπίτι στη Σύμη. Αυτό σημαίνει ότι αν στη Ρόδο μια εταιρεία αποφασίζει να χτίσει 2000 κατοικίες σε μια συγκεκριμένη περιοχή, κατά κανόνα, η αγοραία αξία των σπιτιών στην περιοχή θα μειωθεί, και αν έρθει μια κρίση – ξεχάστε το! Γίνεται πολύ δύσκολο να κρατήσει την αξία του σπιτιού σας, ακόμα και σε ένα σταθερό επίπεδο. Στη Σύμη είναι αδύνατο για την κατασκευή σπιτιών 2000, είναι μια προστατευόμενη περιοχή, και έτσι η κατασκευή νέων κατοικιών είναι πολύ περιορισμένη.

Στη Σύμη Real Estate έχουμε ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς από το 1980. Ξέρουμε πώς ήταν το 1990, πώς ήταν το 2000, το 2010. Με την εκτεταμένη εμπειρία μας, γνωρίζουμε ακριβώς πώς πρόκειται να είναι μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Μπορούμε να πούμε σίγουρα αυτό? Σύμη, επειδή έχει μια μοναδική ομορφιά και πολύ περιορισμένη διαθεσιμότητα για τις ιδιότητες, σύντομα οι τιμές τους, σίγουρα θα ανεβεί πάρα πολύ ψηλά.

Το παράθυρο της ευκαιρίας χτυπήματα. Τώρα είναι η ώρα να επενδύσει, είτε πρόκειται για ένα μικρό στούντιο, μια βίλα πολυτελείας ή ένα συγκρότημα κατοικιών για τους μεγάλους επενδυτές. Είμαστε εκεί για να παρέχουν όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και την υποστήριξη που με την απόφασή σας.

Εδώ είναι το συμπέρασμά μας:

Καλέστε τώρα το Σύμη Real Estate.

Επενδύστε σήμερα,

Κερδίστε αύριο!

9. Περίπατοι

Οι οδηγοί για ανεξάρτητους ταξιδιώτες περιγράφουν Σύμη ως «ημέρα ταξιδευτής νησί», και θα έχετε σίγουρα αυτή την εντύπωση, αν φτάσετε σε ένα από τα τέλη της δεκαετίας δρομολόγια πρωί από Rhodes.But αν μείνετε, κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της πόλης και δίπλα στο νερό, το νωρίς το πρωί και αργότερα το βράδυ, και το κεφάλι για τους λόφους, θα βρείτε κρυμμένο delights.Symi της ήταν το νησί που πραγματικά πυροδότησε το περπάτημα του έργου Νήσων από το 1980 Εν ολίγοις, εδώ είναι ό, τι Σύμη προσφέρει!:

Ένα γραφικό λιμανάκι, με τα νεοκλασικά αρχοντικά σε μια τεράστια προστατευόμενα φιόρδ, όπως είσοδο

Τα απομεινάρια μιας από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες κατασκευής πλοίων και την σπογγαλιεία στη Μεσόγειο

Μια σχεδόν απόκοσμη γειτνίαση με την Τουρκία? Όταν τα πόδια τους λόφους, είναι μερικές φορές δύσκολο να διακρίνει αν ψάχνετε σε λόφους της Σύμης, τα νησάκια ή των Δωριέων Hills στην τουρκική ακτή

Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία βάρκα ημέρα που συνδέει το λιμάνι με νησίδες και εξ αποστάσεως, γκρεμό-backed όρμους και παραλίες (με δυνατότητες για γραμμικές βόλτες)

Ένα απομακρυσμένο μοναστήρι στην άκρη του νησιού, με ένα τεράστιο πανηγύρι (φεστιβάλ)

Juniper δάση, ένα δίκτυο μονοπατιών και την άνοιξη και το φθινόπωρο λουλούδια σε αφθονία

Μονή του Πανορμίτη, που είναι η μεγαλύτερη της Δωδεκανήσου.

Επιπλέον 364 Εκκλησίες και Μοναστήρια

10. Μυστικό

Αυτό είναι το μυστικό νησί των πλούσιων και διάσημων. Όταν θέλουν να αναφέρω το νησί μας ψιθυρίζουν το όνομα απαλά μεταξύ τους και με προσοχή, ώστε να μην μετατρέψει αυτό το μέρος του παραδείσου πολύ κόσμο.

Μερικά από υψηλά τέλη εθνικές, διεθνείς επισκέπτες και A-list stars περιλαμβάνουν Giorgio Armani, Ornella Mouti, John Malcovic, Τομ Χανκς, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, Jeremy Irons, Jessica Parker και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό στην κορυφή τουρκικής υψηλής κοινωνίας, όπως το KOC οικογένεια, η SABANGI οικογένεια κλπ. οποίο ερωτεύονται με μικρές και παρθένο νησί μας.

Υπάρχει ένα ιδιαίτερο συναίσθημα, όταν κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους βρίσκονται στο λιμάνι με τα έκτακτα όμορφο mega yachts, το περπάτημα, το τρέξιμο, το φαγητό, το ποτό, ψώνια, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή στο γραφικό ΣΥΜΗ μας … και είστε μέρος αυτό, θα είναι μεταξύ τους και ποτέ πάρα πολλά μαζί … Ποτέ δεν είναι πάρα πολλά μαζί, όπως σε μια συνεδρίαση ή σε ένα φεστιβάλ … ώρα μετά από επισκέψεις φορά που κάποιος και αυτό είναι ό, τι είναι καλό για όλους … υπάρχει απορρήτου για όλους!