Καλωσήρθατε στο symitop.gr!

Το symitop.gr έχει δημιουργηθεί με την πρόθεση να σας δώσει πλήρη ενημέρωση και να προωθήσει τις ομορφιές της Σύμης. Χρηματοδοτείται από τις κορυφαίες επιχειρήσεις του νησιού και έτσι η ιστοσελίδα πήρε το όνομά της.


Δείτε το παραπάνω βίντεο από το travelvideosblog.davidsbeenhere.com

Οι χορηγοί μας

Παρακάτω παραθέτουμε τους τρέχουντες υποστηρικτές μας. Το symitop.gr στηρίζεται αποκλειστικά στους υποστηρικτές μας. Χάρη σε αυτούς η ιστοδελίδα αναπτύσσεται και ενημερώνεται τακτικά για να σας φέρει τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με Σύμη και συστάσεις για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη και το χρόνο σας κατά την επίσκεψή σας στο νησί μας.

Μικρές και μεγάλες, απόμερες και κοσμοπολίτικες παραλίες στη διάθεση σας για να απολαύσετε τα πεντακάθαρα νερά τους.
Η Σύμη παρόλο το μικρό μέγεθος, έχει πληθώρα Μοναστηριών που μπορείτε να επισκεφθείτε σε συνδυασμό με περιπάτους στο νησί.
Στη Σύμη το φαγητό είναι ένα από τα μεράκια μας. Αφήστε τον εαυτό σας να περιπλανηθεί σε ένα μοναδικό ταξίδι σε γεύσεις και αγνά υλικά που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.
Δεδομένου ότι δεν υπάρχει αεροδρόμιο στη Σύμη, θα πρέπει να ταξιδέψουν πρώτα στη Ρόδο, Κω, ή ακόμη και την Αθήνα και στη συνέχεια να έρθει με πλοίο.
Αυτό το υπέροχο νησί παρά το γεγονός ότι μικρό σε μέγεθος έχει πράγματι μια μεγάλη μυθολογία που χρονολογείται από την αρχαιότητα.
Το νησί της Σύμης, το οποίο μέσα από τους αιώνες συναντήθηκε τόσο πολλούς κατακτητές μέχρι που τελικά ελευθερώθηκε.